Contacteer ons

0468 26 37 340468 26 37 34

Reken op de creativiteit van de themakapper

Niets is te gek bij onze themakapper in Beveren-Waas. Van glitters tot ballonnen met cupcakes of toch liever een unicorn in je haar?

De gekste kapsels

We geven je met veel plezier een origineel kapsel, waarbij je zelf de accessoires kan uitkiezen, en indien gewenst een bijhorende grime. Geef je een kinderfeestje, organiseer je een evenement of een op en top vrijgezellenfeest? De deelnemers krijgen een heuse "feest-lift" in het thema van jouw keuze.  

Crazy kapsels, griezelkapsels, jungle- of prinsessenkapsels. Niets is te gek. Wil je een uitbreiding met workshops voor je feest? Laat ons jouw idee horen en we geven jou een aangepaste prijs afhankelijk van jouw wensen.

Richtprijzen

Basic

 

1 gekke kapper of grimeur / 1u

OF

1 gekke kapper en grimeur / 1u

€ 70

€ 110

Extra uur

 

Per kapper of grimeur

€ 60

Luxe

 

1 gekke kapper en grimeur / 2u

€ 200

De prijzen zijn voor een all-in gekke kapperservaring. Reken 1u gekke kapper voor 10 kindjes en grime voor 5 kindjes. Wil je een specifiek thema? Heb je zelf veel gekke ideeën, of heb je er juist tekort? Aarzel dan niet om contact op te nemen, vertel ons jouw idee en we kijken samen hoe Feel Your Style jou van dienst kan zijn. Ontvang een offerte op maat van jouw wensen.

Themakapsels en grime op allerlei events

Een straatfeest of een groot evenement op de agenda? Maar geen idee of er genoeg budget is voor kinderanimatie? Geen probleem. We zetten onze tafel met eigen prijslijst klaar voor de bezoekers, of we maken een formule die aansluit bij jouw wensen en budget. Laat niets je tegenhouden en vertel ons over jouw evenement.

Themakapper op jouw feest? Bekijk ook zeker even onze arrangementen en pakketten voor een onvergetelijke ervaring.