Contacteer ons

0468 26 37 340468 26 37 34

Kinderkapper in de kinderopvang

Laura van Feel Your Style is gediplomeerd kapster en kinderkapper in Beveren-Waas die met veel plezier de haren van jouw (onthaal)kindjes in het gewenste model knipt.

Wennen aan de kapper

Feel Your Style knipt het haar van de kinderen, en dit doen we in hun groepsruimte met de vaste leidsters en kameraadjes om hen heen. Zo kunnen ze op een rustige manier wennen aan de kapper. We werken in de opvang en brengen al het nodige materiaal mee. Natuurlijk houden we steeds rekening met het dagritme van de groep zodat de komst van Feel Your Style geen onrust geeft tijdens deze dag.

Hoe we van start gaan

We beginnen met een eerste afspraak om jou wegwijs te maken in onze kappersdienst. Je krijgt al het nodige materiaal om een leuke service aan de ouders te kunnen bieden en we leggen de eerste knipafspraak vast. Onze kappersdienst komt om de 8 à 10 weken langs, en als begeleider heb je nog een extra bonus. Wanneer je Feel Your Style in huis haalt, spaar je via de kinderen voor producten uit de webshop van ’t Muizennest.

Prijslijst

Rond oortjes en nek

€ 5

Volledige snit

€ 12

Tondeuse

€ 8

Leuke afwerking

(met glitters, speldje, haarband)

+ € 3

Sparen met jouw kinderopvang

Per kindje dat bij jou in de opvang geknipt wordt, verdient jouw opvang 1 stempel. Per schijf van 10 stempels kan je een cadeautje uitkiezen bij  't Muizennest.  Alle producten die aangeboden worden, zijn ecologisch verantwoord, veilig voor de kinderen én voor het milieu, zonder het geitenwollensokken-gevoel.

Kennismakingspromo

Wordt jouw kindje voor de eerste keer in de opvang geknipt? Dan krijg je een korting van 50%. Want de eerste keer is voor iedereen spannend.

Waar zijn we actief

Beveren

  • ’t Vlindertje
  • ’t Olifantje

Sint-Niklaas

  • ’t Boeleke

Melsele

  • El Pati (De Speeltuin)

Nieuwkerken

  • ’t Vlindertje
  • ’t Knuffelhoekje
  • ’t Speelhoekje

Is onze kinderkapper nog niet actief in jouw kinderopvang maar je bent wel nieuwsgierig? Neem even contact op en we maken jou met veel plezier wegwijs in onze kappersdienst.