Contacteer ons

0468 26 37 340468 26 37 34

Kinderanimatie voor alle evenementen

Heb jij binnenkort een jarige thuis? Maar jij hebt geen tijd, geen ideeën, geen zin om de boel te organiseren? Of ben je op zoek naar kinderanimatie in Beveren-Waas? Samen met 't Muizennest knutselen we de leukste en creatiefste feestjes voor jou ineen.

Creatief speelplezier van A tot Z

Onze animatie pakketten staan garant voor urenlang speelplezier helemaal op maat van jouw ideeën. Alles kan en niets is te gek. Bij onze standaard kinderanimatie geven we elke deelnemer van jong tot oud een heuse "feest-lift" met een origineel gek kapsel en naar wens een bijhorende grime. Verder plaatst Laura ook de mooiste glittertattoos. Een topper op elk feestje en event.

Praktisch

De standaard pakketten duren gemiddeld 2 tot 3 uur, en zijn steeds onder de begeleiding van twee ervaren animatoren. De pakketten kunnen uiteraard aangevuld worden met jouw specifieke wensen. Het feest gaat door op onze locatie in Zwijndrecht ofwel bij jou thuis. Indien het feest bij jou thuis doorgaat, zijn we steeds 45 minuten op voorhand aanwezig om alles klaar te zetten en kennis te maken met het feestvarken.

Kinderanimatie voor jouw feest? Neem even contact op met Feel Your Style en informeer naar de mogelijkheden. Wij kijken er alvast naar uit.