Contacteer ons

0468 26 37 340468 26 37 34

Kapper aan huis

Feel Your Style is een ervaren kapper aan huis in regio Beveren-Waas, en komt jouw haar en dit van jouw gezinsleden knippen in de snit die jij graag wilt. Weet je zelf nog niet helemaal wat je leuk vindt, dan kan zij jullie advies geven om zo samen tot een toffe coupe te komen. Ook voor een nieuwe haarkleur of een prachtig (opsteek)kapsel voor een speciale dag kun je bij Feel Your Style terecht.

Wanneer boek je best op tijd?

Een feest op de agenda of sta jij op trouwen, dan maak je best een maand op voorhand een afspraak zodat we  indien nodig, een proefkapsel kunnen komen uitvoeren. We brengen de speldjes mee, maar voor eventuele versiering zorg je zelf.

De kilometervergoeding

Woon je verder dan 10 km van de bedrijfslocatie van Feel Your Style in Beveren-Waas, dan wordt er een vergoeding van € 0.35/km gevraagd die berekend wordt via Google Maps. Maar … kom je met minstens 3 personen naar hetzelfde adres, dan komen we gratis aan huis in een straal van 15 km.

Prijslijst

Junior

 

Snit tot 6 jaar

€ 12

Snit van 6 tot 12 jaar

€ 12

Brushing

€ 12

Feestkapsel

€ 25

Enkel tondeuse

€ 8

Heren

 

Snit

€ 15

Dames

 

Brushing

€ 20

Feestkapsel

€ 30

Snit

€ 25

Snit + brushing

€ 35

Kleur + snit / brushing

€ 60

Kleur + snit +brushing

€ 70

Surfing (mèches in de kleuring)

+ € 15

Balayage + snit / brushing

€ 60

Balayage + snit + brushing

€ 70

Balayage extra kleur

+ € 10

Ontdek de babypas

Feel Your Style - BabypasWil jij een herinnering aan de eerste knipbeurt van jouw kleine spruit? Kies dan voor onze babypas. Bij de babypas wordt er een foto genomen in de kappersstoel en samen met een eerste haarlokje in een leuk kadertje geplaatst. Een origineel souvenir voor aan je muur of op de kast. Ook zeer geschikt als cadeau voor meter, peter, grootouders, …

Voor de prijs van € 25

  • Een eerste knipbeurt
  • Een leuke afwerking
  • De bewerkte foto in een leuk geheel met haarlokje

Vragen over onze kapper aan huis? Of graag een afspraak maken? Neem zeker even contact op met Feel Your Style.